‹ Súgóközpont

Hogyan állítok vissza egy beállítást az eredetire?

A Changes listáz mindent, amit elmozdítottál az alapértelmezettől, mindegyiken egy visszaállítással, és eggyel az egész csomagra, ha elszaladt veled.